Általános Szerződési és Vásárlási Feltételek

1. A Szolgáltató adatai:
DANNY- TRADING KFT.
Székhely: 2119 Pécel, Reményik Sándor u. 2. (csak székhely, nem üzlet!)
Tel.:+36/70/544 56 20
Cégjegyzékszám: 13-09-147425
Adószám: 23368932-2-13
Számlaszám: 10918001-00000126-50060000
dannytradingkft@gmail.com
www.dannycar.hu

2. A Vásárló:

Aki a webáruház szolgáltatásait igénybe veszi, azaz a webáruház internetes felületén keresztül árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.

3. A Szállító:

A Danny-Trading Kft. által megbízott szállító cég: futárszolgálat, posta áll a Vásárlók szolgálatára.

4. A szerződési feltételek célja:
A webáruház szerződési feltételei a Danny-Trading Kft., és a vele szerződéses kapcsolatba lépő Vásárló között létrejövő jogviszony általános feltételeit tartalmazza. Az itt nem szabályozott kérdéseket illetően a Szolgáltató webáruház tevékenységére vonatkozó mindenkor hatályos magyar jogszabályok és hatósági előírások, valamint a Polgári Törvénykönyvben foglalt rendelkezések külön kikötés nélkül is irányadóak.
A webáruház szerződési feltételek Vásárló által történő elfogadása a webáruház szolgáltatás igénybevételének előfeltétele.(A feltételek elfogadásának minősül, ha a Vásárló a szolgáltatást igénybe veszi, azaz árut, szolgáltatást megrendel, vásárol.)

5. A webáruház szerződési feltételek hatálya:
A Danny-Trading Kft. fenntartja a jogot, hogy a webáruház szerződési feltételeket részben vagy egészben bármikor módosíthatja. A webáruház szerződési feltételek és annak mindenkori módosítása a közzétételekor lép hatályba. A webáruház szerződési feltételek mindaddig hatályban maradnak, amíg a webáruház-szolgáltató a webáruház-szolgáltatást biztosítja.

6. A webáruházon belüli szerződés létrejötte:
A szerződés a Szolgáltató internetes felületén történő megrendeléssel, illetve jelen szerződési feltételek elfogadásával jön létre. A webáruházban való vásárlás feltétele a szállítási adatok és elérhetőségek megadása. A megrendelések akkor jönnek létre, amikor a Vásárló a megrendelést végső formájában jóváhagyja. A Danny-Trading Kft. fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelések beérkezésekor, amennyiben a megrendelő adatainak valódisága kérdéses vagy értelmezhetetlen, az adatokat törölje, és az ezekkel az adatokkal feladott megrendeléseket érvénytelennek minősítse.

7. Megrendelés módosítása, törlése:
A megrendelés jóváhagyása után elektronikusan a megrendelés már nem törölhető. A megrendelés visszavonását a Vásárló a webáruház „Kapcsolat” menüpontjában megadott elektronikus levelezési címen, illetve telefonos elérhetőségeinken teheti meg. A megrendelés visszavonása csak a postázás, illetve a futárszolgálat részére történő átadás előtt lehetséges.

8. Fizetési feltételek:
A www.dannycar.hu oldalon feltüntetett árak bruttó magyar forintban értendők!
A Vásárló a vásárolt áruk és szolgáltatások ellenértékét előre, átutalással a Danny-Trading Kft. számlaszámára, vagy a Szállítónál az áruk átvételénél készpénzben teljesíti. A Danny-Trading Kft. részteljesítést nem vállal, a Szállító részteljesítést nem fogadhat el. A Vásárló a megrendelés összes tételét egyben átveheti, vagy a teljes megrendelés átvételét megtagadhatja.

MBH Bank Nyrt.: 10918001-00000126-50060000

9. Szállítási és fizetési módok:

- Magyar Posta Zrt.
Csomagautomatába, Posta Pontra vagy postára kézbesítve: bruttó 990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 0-10 kg-ig bruttó 1990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 10-20 kg-ig bruttó 2990 Ft/db.
Háznál történő kézbesítés esetén: 20-40 kg-ig bruttó 5990 Ft/db.

- Futárszolgálat átutalással
A Vásárló a Szolgáltató számlaszámára előzetesen utalja át az összeget, amely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. (A szállítás díja bruttó 2000Ft.) A szállítási határidő 8 munkanap, amennyiben a megrendelt áru a raktárban rendelkezésre áll.

- Futárszolgálat utánvéttel
Az összeget a Vásárló az átadó futárnak fizeti, amely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget. A szállítási határidő 8 munkanap, amennyiben a megrendelt áru a raktárban rendelkezésre áll.

- Postai szállítás átutalással
A Vásárló a Szolgáltató számlaszámára előzetesen utalja át az összeget, amely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget.(A szállítás díja a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján kerül megállapításra.)

- Postai szállítás utánvéttel
Az összeget a Vásárló az átadó postai dolgozónak fizeti, mely együttesen tartalmazza az áru(k) ellenértékét és a szállítási költséget.( A szállítás díja a Magyar Posta aktuális díjszabása alapján kerül megállapításra.)

- Személyes átvétel

Minden esetben előzetes időpont és helyszín egyeztetés alapján történhet!
Előre átutalás esetén – amely tartalmazza a szállítás díját is- a Vevő a szállítónak nem fizet!
Ha a Danny-Trading Kft. a megrendelést a fentiek szerinti határidőn belül nem tudja teljesíteni, telefonon (e-mailen) egyezteti a megrendelővel a szállítási határidőt.

10. Szállítási költségek:
18.000 Ft bruttó megrendelt érték fölött, a szállítás díjtalan! 18.000Ft értékhatár alatt, a szállítás 10 kg-ig maximum bruttó 2000Ft, amelyet a megrendelt termék átvételekor kell a futárnak fizetni, kivéve, előre átutalás esetén.

11. Sikertelen kézbesítés:

Általános kiszállítási határidőnél a Szállító kettő alkalommal kísérli meg a megrendelt áruk átadását. Ezután a megrendelést a Danny-Trading Kft. érvénytelennek nyilvánítja és törli.

12. A Vásárló jogai és kötelezettségei:
A Vásárlónak 8 napig jogában áll a megrendelt terméket a Szolgáltató részére hiánytalanul visszaküldeni. A 17/1999. (II. 5.) Kormányrendelet -Távollévők között kötött szerződésekről- értelmében a visszaküldés költségei a Vásárlót terhelik. A vitás esetek elkerülése végett a visszaküldött árukat tartalmazó csomag felbontásáról a Danny-Trading Kft. videofelvételt készít. A Szolgáltató köteles az áru ellenértékét a csomag kézhezvételétől számítva 30 napon belül visszajuttatni a vásárlónak. Az elállásra nyitva álló 8 napos határidő attól a naptól kezdődik, amikor a vásárló a csomagot átvette.

13. Adatkezelés:
A Vásárlók adatait (név, cím, számlázási cím, szállítási cím, telefonszám, e-mail cím) kizárólag saját számlázásunk és könyvelésünk dokumentálására használjuk. A vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégeknek. A szállító vállalatok szerződésben nyilatkoznak az adatok bizalmas kezeléséről. Az adatok kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el. Adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok (a számlák tőpéldányai), melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény Kötelez bennünket).

A regisztrációhoz szükséges adatokat harmadik személy részére nem adjuk ki.
Adatkezelési alapelveink megegyeznek a hatályos jogszabályokkal.

Vonatkozó jogszabályok:

* 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a
közérdekű adatok nyilvánosságáról
* 1995. évi CXIX. törvény a kutatás és közvetlen üzletszerzés célját
szolgáló név- és lakcímadatok kezeléséről
* 2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi
szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő
szolgáltatások egyes kérdéseiről.

Megadott személyes adatait a Vásárló e-mailben vagy telefonon bármikor megváltoztathatja, illetve törölheti.

Jótállási feltételek
Garanciális feltételek

A Danny-Trading Kft. az Ön által vásárolt termékekre a 151/2003 (IX. 22.) számú kormányrendeletben meghatározott 12 hónap időtartamra jótállást vállal. A gyártó által vállalt kedvezőbb jótállási időt a termék neve mellett feltüntetjük. Ebben az esetben a gyártó által vállalt jótállási idő érvényes.
Jótállás érvényesítése:
• Számla és a garancia jegy felmutatása. Amennyiben a termékhez egyedi, a gyártó által kiadott garancia jegy tartozott, kérjük annak felmutatását is.
• Sértetlen termék és annak gyári csomagolása.
• A termék egyedi, azonosító címkéjének olvasható, sérülésmentes megléte.

Általános jótállási feltételek:
• A 3 munkanapon belül meghibásodott terméket, a Danny-Trading Kft. azonnal cseréli, ha ugyanaz a típus raktárában rendelkezésre áll. Ha a raktárkészlet ezt nem teszi lehetővé, akkor a vásárló kívánságának megfelelően a Danny-Trading Kft. a visszaszolgáltatott terméket, értékegyeztetéssel másik típusra cseréli, vagy a vételárat visszafizeti. A vételár visszafizetésének feltétele a sértetlen termék és a termék valamennyi tartozéka.
Jótállás nem vonatkozik:
•A termékkel átadott fogyó-, és segédanyagokra.
• A gyártó által előírt rendszeres karbantartások elmulasztásából és a normál elhasználódásnak tulajdonítható, vagy üzemszerű kopásból keletkezett meghibásodások, valamint a szakszerűtlen beavatkozásból eredő meghibásodások, javítások és alkatrészcserékre.
• A nem eredeti, vagy a gyártó által nem jóváhagyott segéd-anyagok és kellékek használata miatt bekövetkezett meghibásodásokra.
• A használati utasítás be nem tartásából, továbbá a nem rendeltetésszerű használatból, eredő meghibásodásokra.
• Az erőszakos beavatkozásból, elemi csapásból, helytelen szállításból vagy raktározásból adódó törésekre, és meghibásodásokra.
A szabálytalanul kiállított jótállási jegy vagy a jegyen történő bármilyen javítás, törlés vagy átírás, valótlan adatok bejegyzése a jótállási jegy érvénytelenségét vonja maga után.

Akciós ajánlatunk

Központizár 15648

Központizár 15648

Ár7990 Ft / szett

Bővebben
Kartámasz WS5812 Szürke

Kartámasz WS5812 Szürke

Univerzális négy funkciós, varrott bőrhatású, igényes kivitelű.Felhajtható.

Ár9800 Ft / db

Bővebben
Elosztó WF0096USB

Elosztó WF0096USB

Univerzális Szivargyújtó elosztó. 1USB nyílás 3Szivargyújtónyílás.

Ár1990 Ft / db

Bővebben
Voltmérő 7701

Voltmérő 7701

FEHÉR sportműszer (feszültség mérő). Extra erős kék háttérvilágítás (illuminátoros)

Ár5790 Ft / db

Bővebben
Dannycar
Partnereink